Katsaus nuoren naisen muotoilemaan maailmaan.


Portfolio

Lamppu Lamppu Lamppu Lamppu


keskiviikko 26. syyskuuta 2012

HenGaripäivää.

Työturvallisuuskurssi on nyt pulkassa ja saimme henkareiden protot valmiiksi.
Koulussa oli siis tehtävänä tässä parin päivän aikana suunnitella ja valmistaa henkari, ja ehkä saadaan tehdä jopa "oikeat" versiot myös. Mutta komiathan niistä protoistakin tuli, ja täysin toimivat.

Halusin saada aikaan yksinkertaisen, mutta samalla mielenkiintoisen muodon. Toimuvuus toki käyttöesineellä oli myös suunnittelun perustana, ja vinkiksi opettaja heitti "puhdaslinjainen suomalainen muotoilu". Ja niin päähäni luovi idea simppelistä "housuhenkarista", toki voi muutakin ripustaa, mutta samalla periaatteella.
Tuotteen muotokieli on verrattain agressiivinen, joten värityskin on suurella kontrastilla.

Opiskelin siis Muotoilua ja Mallintamista Koulutuskeskus Salpauksessa, ja valmistuminen on suunnattu vuodelle 2014. Sen jälkeen matkan tulisi jatkua Muotoiluinstituuttiin!Mutta tästä koulunkäynnistä, vielä pitäisi päivitellä kuvaa leikkuulaudasta, puunuijasta ja pirunnyrkistä, mutta eipä ne mihinkään katoa.

2 kommenttia:

  1. kuka sulla on muotoilussa opettajana? koska mun aikoina meijän piti suunnitella tietokoneen hiiri, vai onko ne vaihtanu siellä sitte että 'hei nyt muotoillaankin jotain uutta!' :D

    ja joo meil oli kans toi leikkuulauta, sain sen valmiiks mut en ikinä lunastanu sitä ittelleni, harmi sinänsä ku siit tuli hiano ja pirunnyrkin palikkojen sahaileminen oli aika mielenkiintosta meijä luokalla, käytännössä kukaan ei tehny melkeinpä mitään :-D tai jos teki nii melko hitaasti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuomo Rahikainen... :---D tosin Markku Pakkasen kaa tehtii nää hengarit. Meillä se leikkuulauta on ilmanen? :D Ja kaikki tekeeki jotain tunneilla!

      Poista